Camping de Paal
Camping Veldhoven

Camping Veldhoven

  • Op 15 kilometer van Veldhoven
  • Faciliteiten voor jong en oud
  • Kamperen en accommodaties

Op vakantie nabij Veldhoven in Noord-Brabant

Op zoek naar een camping nabij Veldhoven? Zoek dan niet verder want jouw eindbestemming wordt Camping De Paal! Onze gezellige familiecamping is dé plek om een onvergetelijke vakantie te beleven. Jong en oud vermaakt zich hier en je vakantie zal voorbij vliegen. Ben je een echte kampeerder? Kies dan voor onze ruime kampeerplaatsen, liever iets meer comfort? We hebben ook een ruim aanbod aan (glamping)accommodaties. Zo is er voor iedere vakantieganger wat te vinden op onze camping bij Veldhoven. Veldhoven is een leuke vakantiebestemming in Noord-Brabant: stadse allure met een dorps karakter. Er is veel te zien en te beleven in Veldhoven en omgeving. Graag tot ziens bij Camping De Paal!

Jouw vakantie bij Camping De Paal

's Ochtends wakker worden van de vogeltjes, verse broodjes in de supermarkt halen, genieten van koffie voor je tent of vakantiehuisje, duiken in het zwembad, meespelen met het animatieteam, een hapje eten in het restaurant en relaxen met een filmpje: zo kan jouw dag bij Camping De Paal eruit zien! Op onze camping nabij Veldhoven hoef je alleen maar te doen waar jij zin in hebt, dat is pas het ultieme vakantiegevoel. Onze kampeerplaatsen beschikken over minimaal 6 ampère stroom, een eigen wateraansluiting en -afvoer en een tv-aansluiting. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen en zijn compleet ingericht. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je koffer uit te pakken.

Onze faciliteiten:

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Biebelebontse Paalbergen
  • Enthousiast animatieteam
  • Smakelijke horeca
  • Sport- en spel mogelijkheden
  • Binnenspeeltuin

Een sfeerimpressie van onze camping bij Veldhoven 📸

To do's in en rondom Veldhoven

Veldhoven is een gezellig dorp maar wel met stadse trekjes. Zo kun je er gezellig shoppen, lekker een hapje eten, naar de bioscoop of zelfs naar het theater. Ook de neogotische kruiskerk Sint-Cecilia is een bezoekje waard! In het dorp zijn ook regelmatig leuke activiteiten en van de koopzondagen maken ze een heus spektakel! 

Ook in de omgeving van Veldhoven en Camping De Paal valt er veel te beleven. Zoek het hogerop bij Klimrijk Brabant, sla een balletje bij Golfclub Gendersteyn Veldhoven of ga heerlijk wandelen in de Kempervennen. Veldhoven grenst aan grote buur Eindhoven, deze stad biedt talloze opties voor eindeloos vermaak: cultuur snuiven, horeca hoppen, shoppen tot je erbij neervalt en nog veel meer! Dat wordt een fijne vakantie in de omgeving van Veldhoven!

Hier vind je ons ⤵

Veelgestelde vragen

Waar vind ik een leuke kindercamping nabij Veldhoven?

Die vind je in Bergeijk op slechts 15 kilometer van Veldhoven. Hier ligt onze kindvriendelijke camping De Paal. Met veel faciliteiten voor jong en oud zoals een binnen- en buitenzwembad, een animatieteam, diverse horeca en nog veel meer is het hier goed toeven wanneer je op zoek bent naar een camping bij Veldhoven

Hoe ver is het rijden vanaf De Paal naar Veldhoven?

Camping De Paal ligt op slechts 15 kilometer van het centrum van Veldhoven. Gemiddeld doe je hier zo'n 20 minuten over met de auto en 50 minuten op de fiets. Ideaal dus als je een weekendje, midweek of langer op vakantie wilt in de omgeving van Veldhoven.