Camping met animatie in Nederland

Voor een vakantie met kinderen is een camping met animatie in Nederland natuurlijk ideaal. Zo genieten niet alleen de kinderen van hun vakantie, maar óók de ouders en de opa's en oma's. Camping de Paal is een camping met animatie speciaal voor kinderen tot 11 jaar waar ze de meest fantastische avonturen beleven. Niet voor niets worden wij bestempeld als de leukste kindercamping van Nederland! Wij toveren een glimlach op de kindergezichtjes, dat is waar we goed in zijn. Ervaar het nu zelf op onze camping met animatie.

Sfeerimpressie van onze camping met animatie in Nederland  

Overnachten op onze animatie camping

Op onze camping met animatie heb je de mogelijkheid om te kamperen of een accommodatie te huren. Onze kampeerplaatsen bestaan uit comfort- (100 m²) en supercomfortplaatsen (150 m²) en beschikken over een eigen wateraansluiting, waterafvoer, tv-aansluiting en 6 ampère stroom. Voor extra comfort is de supercomfortplaats voorzien van privé sanitair. Liever de luxe van een vakantiehuis op onze animatie camping in Nederland? Je hebt bij ons een uitgebreide keuze uit volledig ingerichte accommodaties. Wij bieden plek aan maximaal 6 personen, ideaal voor een gezin met kinderen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit tijdens een vakantie op onze camping met animatie?

Camping with the best entertainment team in Brabant

Hello! We are the Viva-clowns of Camping de Paal! 

During the holidays we experience very funny things when we play with the children. In the evening we can talk about it for hours in the empathy theater. Will you come and play with us?

Our entertainment program is completely aimed at children up to 11 years old. We ensure that the children experience the most fantastic adventures, we are very good at that! But you might want to experience that for yourself ...

 

Dansen met de Viva-clowntjes

 

Sing-a-long Camping de Paal

What a Fantastic Show it was !! Did you also enjoy our Sing-a-Long at Camping de Paal? Then quickly watch the video ...

Are you coming to play with us?

Happy greetings,

The Viva Clowns

Je vindt ons hier ⤵

Discover our other facilities⤵