Restaurant de Paal

Weet je waar je de allerlekkerste pizza's kunt krijgen? Op Camping de Paal! Onze chefkok maakt werkelijk meesterlijke pizza’s. En wat dacht je van een overheerlijke pannenkoek! En eten met bestek? Thuis moet dat misschien, maar hier op Camping de Paal mag je ook gewoon je met je handen eten. Als toetje adviseren we de chocolademousse of een heerlijke frappuccino. Smullen maar!

 

Heerlijk eten en drinken op de camping

Heb je even geen zin om te koken? Kom dan gezellig een hapje eten in ons restaurant. Bij mooi weer neem je buiten plaats op het terras waarbij de kinderen spelen in de speeltuin. Bij minder weer neem je binnen plaats en geniet je van de lekkerste gerechten. Wil je weten welke gerechten er allemaal op onze menukaart staan? Bekijk dan hier de website van het restaurant en reserveer direct een tafeltje!

In het café-gedeelte is altijd plaats voor een drankje. Je kan hier zelfs de krant van de dag lezen onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. We hebben hier ook een heuse ijscokar met de lekkerste ijsjes en de mooiste ansichtkaarten. Ook kan je hier je eigen softijsje tappen!

Ontdek onze andere faciliteiten⤵