Welkom in het theater op Camping de Paal!

“Hooggeëerd publiek, vandaag nemen wij u mee in de wondere wereld van de Viva-clowntjes!” Overdag maken de Viva-clowntjes van Camping de Paal de leukste dingen mee. Dat willen ze graag met jullie delen in het meeleeftheater en dat doen ze op hun eigen knotsgekke manier. Het dak gaat eraf in het theater! Nou ja, spreekwoordelijk dan, want het is een openluchttheater.

Verhalen, slaapliedjes en musicals

De verhalen van de Viva-clowntjes gaan altijd gepaard met een hoop gekkigheid. Als ze vertellen over hun junglereis, dan vertellen ze niet alleen, ze nemen ook hun jeep mee én junglereizigers. En dan kan het maar zo zijn dat ze net in een tropische regenbui terecht komen...

Ook hebben we te gekke musicals in het theater. Elsa, Simba en natuurlijk onze Viva-clowntjes, het zijn zo maar een paar voorbeelden van musicals waar je geheel gratis naar toe kunt in het theater. Onze Viva-clowntjes spelen, dansen en zingen, iedere dag opnieuw. Alles kan, alles mag en (bijna) niets is te gek op Camping de Paal.

Let op! Buiten de Nederlandse schoolvakanties is er alleen een Viva-show in de weekenden.

Kom je ook naar het theater?

Camping de Paal is een 5-sterren kindercamping in Brabant en die 5 sterren hebben we niet zomaar gekregen. Bij ons staat centraal dat kinderen tot 11 jaar een onvergetelijke vakantie beleven. Niet alleen in het zwembad en de waterspeeltuin, maar ook in de “gewone” speeltuinen, met het animatieteam, bij de kampeerplaatsen en in bijzondere verhuuraccommodaties.

Of die 5 sterren terecht zijn? Dat kun je het beste zelf komen ervaren.

Spetterende musical Sing-a-Long op de Biebelebontse Paalbergen

Wat was het toch een Fantastische Show!! Hebben jullie ook zo genoten van onze Sing-a-Long op Camping de Paal? Bekijk dan snel de video...

Kom je ook met ons spelen?

Vrolijke groetjes,

De Viva-clowntjes

 

Ontdek onze andere faciliteiten⤵