Camping de Paal
Vakantie 2024 boeken

Vakantie in 2024 boeken

  • 5-sterren camping in Noord-Brabant
  • Dé specialist in blije kindergezichtjes
  • Met zwembad en super gave binnenspeeltuin

Boek alvast jouw vakantie in 2024 bij De Paal

Yes! Het is alweer mogelijk om je vakantie voor 2024 te boeken bij de leukste kindercamping van Nederland. Kies jij volgend jaar voor een fijne Comfortplaats of Supercomfortplaats? Of verblijf je toch liever in een gave glamping accommodatie voor maximaal 6 personen? Opties genoeg! We hebben een aantal punten om rekening mee te houden tijdens het boeken van je vakantie.

Aankomst en vertrek

In 2024 gelden er voor onze accommodaties vaste aankomst- en vertrekdagen, op maandag en vrijdag. Dit geldt ook voor het hoogseizoen. In het hoogseizoen zijn de accommodaties tevens alleen per week te boeken, een weekend of midweek is dan helaas niet mogelijk. Een deel van de accommodaties zal arriveren en vertrekken op maandag en de overige accommodaties op vrijdag.

Kamperen tijdens de feestdagen

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren is het mogelijk om zelf te bepalen wanneer je wilt aankomen en vertrekken. Tijdens deze weekenden is het relatief voordelig om een extra nacht te boeken vanwege een arrangementsprijs. Zo kun je nog een extra dag genieten op de camping. De accommodaties hebben vaste aankomst- en vertrekdagen tijdens deze periode.

Omboekgarantie

In 2024 is het mogelijk om te boeken met omboekgarantie. Deze omboekgarantie bied je de mogelijkheid om de boeking nog te wijzigen. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

❖ Omboeken is mogelijk tot 7 dagen voor aankomst;

❖ De omboekgarantie is bij te boeken tot 7 dagen na het maken van de boeking;

❖ Omboeken kan naar een ander moment in hetzelfde kampeerseizoen op basis van beschikbaarheid;

❖ Wanneer de boeking duurder uitvalt betaal je het verschil bij, mocht deze goedkoper uitvallen dan betalen wij het verschil uit door middel van een voucher. Deze voucher is alleen te gebruiken bij een nieuwe online boeking;

❖ De omboekgarantie telt voor 1 omboeking.

Extra opties

Het is tevens mogelijk om in 2024 een privé badkamer bij te boeken voor het hoogseizoen. Het is niet mogelijk om dit via de website te boeken. Hiervoor kun je contact opnemen met de receptie via info@campingdepaal.nl of +31(0)497571977.

Zoek & boek alvast je vakantie voor 2024 ⤵